TÄSTÄ LÄHDETTIIN

"Sitouduimme silloin koviin tavoitteisiin

UUSITALON TARINA

STARTTI TAPAHTUI

Viralliselta nimeltään M. Uusitalo Oy perustettiin vuonna 1999. Kannuslaiset Annikka ja Marko Uusitalo ovat laajentaneet yritystoimintaansa pikkuhiljaa. Vuonna 1993 pariskunta osti lypsytilan ja siitä parin vuoden kuluttua alkoi perunanviljely. 2000 -luvun vaiheilla Uusitalot laajensivat toimintaansa metsänhoitoon ja lähinnä hakkuutöihin. Metsäliiton kanssa solmittu yhteistyö sai yrityksen harvesterin liikkeelle.

UUSITALO TÄNÄÄN

Nykysin M. Uusitalo Oy:lla on kuusi omaa hakkuuketjua ja osayrittäjiä. Kuskeja on palkkalistoilla parikymmentä. Keväällä 2009 M.Uusitalo Oy aloitti Kannuksessa Agrihuolto yrittäjänä. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Uusitalojen maatilan yhteydessä. Huolto- ja korjaustoiminnot painottuvat yrityksen nykyaikaisiin korjaamotiloihin ja huoltoautoihin. Huollosta ja korjaamotoiminnasta vastaa Joonas Uusitalo sekä ammattitaitoiset asentajat. Perunanviljely lopetettiin 2010, samaan aikaan oli rakenteilla jo uusi navetta, jossa tällä hetkellä on kolme DeLaval VMS-lypsyrobottia.

MAASEUDUN TULEVAISUUS

Tulevaisuus maaseudulla on meistä itsestämme kiinni. Jos arvostamme kotimaista ruokaa ja bioenergiaa, tarvitsemme

uutteraa työväkeä sen tuottamiseen ja sitoutuneisuutta yrittäjiltä mutta ennenkaikkea myös kuluttajilta. Yhdessä teemme tulevaisuudesta sellaisen millaisen siitä haluamme.

Markon ajatuksia

" Sähkölämmityksen kaikki saavat mutta hakelämmitys täytyy ansaita"

 

Joonaksen tuumaukset

 "Metsäkoneenkuljettajan ammattitaidolla asennushommatkin sujuvat hymyssä suin..."

 

Annikkan mietteitä

Elämästä on helppo nauttia tehden rakastamaansa työtä perheen kanssa ja seuraten hyvinvoivia eläimiä.

 

 

Ota yhteyttä  » 0500 864 345

MAAN JA METSÄN AMMATTILAINEN